Drumul Opalului, nr. 1-43, 014061, Bucuresti, Sector 1

Despre noi

Înființată în 2012, POLY PRICE este Distribuitor Autorizat al produselor Yealink – Soluții Voce și Video pentru Microsoft Teams & Zoom Room Business, Sisteme de Video Conferință și Periferice USB – pentru România. 
 
Yealink este un brand global care este specializat în soluții de conferințe Microsoft Teams, soluții de conferințe Zoom, conferințe video, comunicații vocale și soluții de colaborare de cea mai bună calitate, tehnologie inovatoare și experiență ușor de utilizat. Fiind unul dintre cei mai buni furnizori din peste 140 de țări și regiuni, Yealink ocupă locul 1 în cota globală de piață a livrărilor de telefoane SIP (Global IP Desktop Phone Growth Excellence Leadership Award Report, Frost & Sullivan, 2019).
 
Cu un portofoliu de produse și soluții de 360 de grade, POLY PRICE a devenit un nume proeminent pentru a concura cu produsele de comunicații proprietare bazate pe IP. POLY PRICE oferă o gamă completă de produse și servicii profesionale și ajută organizațiile cu evaluarea, proiectarea și implementarea soluțiilor de comunicații IP, inclusiv comunicații unificate (UC) și comunicații convergente (CC), pentru a asigura disponibilitate ridicată, fiabilitate, performanță, scalabilitate, și manevrabilitate în mediile lor intranet.
Ai nevoie de informații suplimentare?

YEALINK CONECTEAZĂ BUSINESS-URILE